Page 57 - 197 site
P. 57

‫סאבדיוצ'םהוסבוומריקבבצל‬

‫מתכון מיתולוגי שפיתחתי כשניהלתי את מסעדת מנטה ריי‬
                                  ‫ומוגשת בו עד היום‪.‬‬

                                            ‫חומרים‪:‬‬
                               ‫‪ 200‬גרם פילה בורי טרי‬
                         ‫ללא עור‪ ,‬חתוך לרצועות דקות‬

                                    ‫‪ 1‬בצל אדום חתוך‬
                                      ‫לפרוסות דקות‬

                                   ‫‪ 1/2‬כוס מיץ לימון‬
                                          ‫טרי סחוט‬

                                 ‫‪ 1‬כפית זרעי כוסברה‬
                                             ‫קצוצים‬

                                   ‫‪ 1‬כפית פלפל צ'ילי‬
                                           ‫טרי קצוץ‬

                                       ‫‪ 1‬כפית סומק‬
                               ‫‪ 2‬כפות כוסברה קצוצה‬

                                        ‫מלח אטלנטי‬
                                    ‫‪ 1/4‬כוס שמן זית‪.‬‬

                                              ‫הכנה‪:‬‬
   ‫להשרות את הדג בתחמיץ לימון למספר דקות‪ .‬להוסיף‬
     ‫את שאר החומרים‪ ,‬לערבב היטב‪ ,‬לטעום ולשפר טעם‪,‬‬

                                         ‫להגיש מיד‪.‬‬

‫סדנאות לנשים‬  ‫עוגות וקינוחים‬

‫עוגות ועוגיות מעוצבות‬

   ‫עיהזצמהונכבלה לשואיפילשיתחן‬

 ‫להזמנות‪ :‬נעמי מלכה ‪054-7284277‬‬

‫גליון יוני ‪ | 2015‬גליון ‪57 197‬‬
   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62