Page 57 - 197 site
        P. 57
     סאבדיוצ'םהוסבוומריקבבצל
מתכון מיתולוגי שפיתחתי כשניהלתי את מסעדת מנטה ריי
                                  ומוגשת בו עד היום.
                                            חומרים:
                                200גרם פילה בורי טרי
                         ללא עור ,חתוך לרצועות דקות
                                     1בצל אדום חתוך
                                      לפרוסות דקות
                                    1/2כוס מיץ לימון
                                          טרי סחוט
                                  1כפית זרעי כוסברה
                                             קצוצים
                                    1כפית פלפל צ'ילי
                                           טרי קצוץ
                                        1כפית סומק
                                2כפות כוסברה קצוצה
                                        מלח אטלנטי
                                     1/4כוס שמן זית.
                                              הכנה:
   להשרות את הדג בתחמיץ לימון למספר דקות .להוסיף
     את שאר החומרים ,לערבב היטב ,לטעום ולשפר טעם,
                                         להגיש מיד.
סדנאות לנשים  עוגות וקינוחים
עוגות ועוגיות מעוצבות
   עיהזצמהונכבלה לשואיפילשיתחן
 להזמנות :נעמי מלכה 054-7284277
גליון יוני  | 2015גליון 57 197
     	
