050-889-4565 , בית עריף, לפרטים ותיאום: 182 רח׳ דולב LilachCohen18 לילך הינדי כהן Lilach Cohen ESTHETIC CLINIC חמשו רשכ חספ מהיום, אני הכתובת שלכן להסרת שיער בטכנולוגיית לייזר מכשיר חדשני המילה האחרונה מוזמנות להתנסות קוסמטיקאית פרא רפואית אנטי אייג׳ינג / אקנה / פיגמנטציה / צלקות ותהליכי שיקום העור מיקרובליידינג ועיצוב גבות הפנים שלך בידיים טובות קליניקה לטיפולי פנים לכל הגוף! שחי, מפשעה, ידיים רגליים מלאות טיפולים 10 *מותנה ברכישת סדרה של הסרת שיער בלייזר 399 רק ב- ₪ הל הווים ה ני הצדדים. הוא ובעצם, לא הבין מה. קבלות שבת הבן שלו ידקלם וע. אריאל, אגב ירון לא עושה", ? מה שהוא אוכל תוך הבית אנחנו טלוויזיה בשבת. תו ואני מעדיפה תמיד מתגעגעת ן את הממולאים אים ממולאים), עוף. אני אוהבת ולירון? "הוא ממוצא פולני-גרמני וזה אומר שהוא לומד לאט לאט להכין את המאכלים של הבית שלי. בינתיים הוא מכין שניצלים ומרקים מעולים". מה אוכלים אצלכם בערב שישי? "בדרך כלל עוף בתנור בסגנון מרוקאי עם דבש ופירות יבשים, ירקות ממולאים או קציצות בשר עם אפונה, קינמון ורוטב עגבניות. אני מכינה גם חזה עוף עם חומוס, בצל וכורכום, הרבה פעמים אני מכינה סופריטו עם בשר בקר. פרט לחמין בחורף שזה הכי פשוט וקל, אין אוכל שאני מבשלת במיוחד לשבת. מה שנשאר משישי זה מה שאוכלים למחרת". כרבה של קהילה, בטח קשה לכם לקיים חיי משפחה, כמו ברוב הבתים שבהם בשבת כולם נמצאים יחד. "המשרה שלי כרבה, עמוסה בימי חול ועוד יותר מכך, בשישי שבת. יש אירועים של בר ובת מצווה, תפילות וחוגים. לכן שלושתנו נוסעים לשוהם, נמצאים יחד בקבלת שבת וחוזרים יחד הביתה. לירון ואריאל הם בעצם חלק מהקהילה". את מודעת לכך שאת שרה מאד יפה? "אני לא חושבת שיש לשירה שלי איכויות של חזן, שכולם בבית הכנסת נאלמים דום כדי להקשיב לו. לא הייתי יכולה למשל לעמוד עם מיקרופון ולשיר מול הציבור, אבל יש לי יכולת להוביל קהל בשירה. הכישורים שלי דיי בינוניים ואולי זה בעצם היתרון, כי גם אלה 0 שאינם שרים ממש יפה, מרשים לעצמם להצטרף אלי. בסוף יוצא מזה משהו טוב". לרוטב: כפות שמן זית 2 בצל בגודל בינוני, קלוף וחתוך לקוביות 1 שיני שום, קלופות ופרוסות דק 3 עגבניות בשלות, חתוכות לקוביות 10-12 כפית שטוחה מלח (או לפי הטעם) קופסת רסק עגבניות כף סוכר 1 קוסא מחשי קישואים ממולאים חומרים: קישואים גדולים טריים ויפים, 10 אפשר גם קישואים עגולים. (אפשר להחליף את הקישואים בפלפלים ובעגבניות) למילוי: ק"ג בשר עוף או בקר 1/2 בצל קצוץ דק (לא חובה) 1 כפות שמן זית 2 כף כמון 1 חצי כפית פלפל 1/2- כפית מלח ו 1/2 ביצה 1 כף מרק עוף 1 כוס אורז 1 הכנה: מבשלים חצי בישול ומשאירים בצד.מתחילים עם האורז: מוסיפים את כל המרכיבים למילוי הבשר, למעט הבצל, מערבבים היטב.המילוי: קוצצים את הבצל דק או לקוביות קטנות ומטגנים בשמן. מוסיפים את הבשר הטחון והמתובל ומערבבים. מטגנים טיגון קל כדי שהבשר "יקבל צבע". מסירים את הקצוות של הקישואים (שומרים אותם).הקישואים: בעזרת סכין או תפוחן, מרוקנים את החלל הפנימי, בעזרת מזלג מנקבים חורים במרכז הקישוא (כדי שנוזלים מהרוטב יוכלו להיכנס ולבשל את האורז). מטגנים את הקישואים כדי שיהיו רכים. את תוכן הקישואים שומרים לרוטב. ממלאים בעדינות את הקישואים כמעט עד הסוף. מניחים אותם באופן מסודר בסיר של הרוטב. כפות שמן קנולה או שמן זית. מוסיפים את השום 2 מחממים סיר רחב ושטוח עםלרוטב: והבצל ומטגנים. מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות, המלח, כמון, כף סוכר וכוס מים. ניתן להוסיף גם את תוכן הקישואים ששמרנו בצד. מבשלים את הכל ביחד, מוסיפים מים במידת הצורך.
RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=