אפי,אבא של עומרי בן נתן

"ההפקה עושה מניפולציות ואין מה לעשות. בינתיים קנינו לו דירה"

 הנה כמה דברים שלא ידעתם על הבית של עמרי שמאז שנכנס לאח הגדול, החיים כמרקחה אצל הוריו, אפי ויהודית בן-נתן. אפי הוא גמלאי סגן אלוף במיל',  המצייר כיום להנאתו וגם לפרנסתו. לאחרונה הוא הציג תערוכת ציורים בבית התרבות בשוהם. אמא שלו,  תת אלוף במיל יהודית בן נתן, היתה קצינת חן ראשית והשתחררה ב-1996.  

אפי, מה שלום הילד?

"אני מרוצה ממנו אבל ההפקה עושה מניפולציות. אין מה לעשות. טוב שהוא מתנהג בהתאם ובינתיים מצבו טוב".

אתם במעקב תמידי?

"לא כל היום, אבל כשאני רואה עימותים אני לא זז מהטלוויזיה. יהודית יותר עוקבת אחרי התוכנית ומצחיק, אבל אנחנו רואים אותו יותר באון ליין מאשר לפני כן".

גיליתם עליו משהו חדש?

"גילינו שהוא שומר על כבוד המשפחה ואוהב אותה ושהוא חבר של החברים שלו. תמיד ידענו שהוא בן אדם. המון חברים מהעבר שלא היו בקשר, מתקשרים אלינו כעת וזה מרגש אותנו. אומרים לנו כמה הוא מקסים".

אתה בטח בונה על הדירה שיקבל הזוכה במקום הראשון.

"אני לא מתכנן כלום. אם הוא יזכה זה יהיה נחמד ואם לא, זה גם בסדר. קנינו לו ולאחיו דירה  משותפת ברמת גן. אם הוא יזכה, לכל אחד מהם תהיה דירה משלו"

בצילום: אבא אפי בן נתן בריצת כושר

כתבות נוספות על רועי בר נתן שאולי יעניינו אותך:  

רועי, האח התאום של עמרי בר נתן, פותח את הפה על  שי חי ועל ההפקה

עמרי בן נתן משוהם יכנס לבית האח הגדול

 "תגידי קסניה" - זה מה שיהודית בן נתן מלמדת את הנכדה שלה בחודש האחרון