ההורים מאיימים בהפגנה מול בניין המועצה אם זו לא תדאג לאבטחת הילדים

 

עקב המצב הבטחוני ובעקבות איומי ההורים, להפגין מחר (יום רביעי) בשעה שמונה בבוקר מול בניין המועצה, בדרישה להציב שומרים במעונות ובגנים ברחבי היישוב, מועצת שוהם הודיעה לפני דקות אחדות (שלישי אחה"צ)  על הסתכמתה ומסרה כי היא נערכת להציב שמירה לאבטחת מעונות יום והצהרונים בגנים, כולל אשכולות הגנים הפרטיים ברחוב הירדן וברחוב קדם.   

הרוחות בשוהם סוערות בימים האחרונים בקרב הורי הילדים ובין הפוסטים העולים בתקשורת החברתית, כותבים ההורים: "אנו דורשים  מהמועצה להיערך למצב הבטחוני ולשים את חיי ילדינו לפני בניית ככרות והופעות של שרית חדד וכו' במיליוני שקלים".   

נכון לרגע זה מארגני ההפגנה שפנו למועצה כבר לפני מספר ימים, עדיין עומדים על קיומה, עד אשר יובהר להם מתי בפועל תוצב שמירה במוסדות החינוך הללו. הויכוח בין הצדדים נסב על השאלה מי יישא בעלות המאבטחים, כאשר כל צד מעוניין להטיל את ההוצאות על זולתו.