שף רובי פורטנוי מציג ארבעה מתכונים עם פירות קיץ עסיסיים: שני סלטים משודרגים ושני קינוחים מתוקים, קלילים ומרעננים
יום העצמאות כבר מאחורינו ועונת המנגל בשיאה. שף רובי פורטנוי מגיש כמה מתכונים להכנה על האש ולצידם סלטים מעוררי תיאבון. לתפארת מדינת ישראל.
ברוסקטה או קרוסטיני הן פרוסות לחם קלוי, לאו דווקא טרי, כשההבדל ביניהם הוא בסוג הלחם. הלחמים המתאימים הם ג׳בטה, באגט או לחם שאור בעל קרום קשה, שאותם פורסים לפרוסות וקולים רגע לפני ההגשה בתנור, במחבת פסים אועל גריל פחמים. אחר כך מניחים מעל תוספות כיד הדמיון והטעם: ירקות, גבינות, בשר ודגים - שום דבר שמצריך עבודה קשה והתוצאה בהחלט מפתיעה. אפשר להגיש לצד סלט ירוק וקיבלתם ארוחה קלילה וכיפית