המרכז המסחרי כמרקחה ומלחמת סופגניות פרצה בימים אלה במלוא עוזה, בין קונדיטוריית רולדין לקונדיטוריית רוקוקו והקונדיטור הצעיר שהצטרף אליה, עמרי מזרחי. הנהלת המרכז מאפשרת לשתי המתחרות להציב דוכנים ולהציג סופגניות מליגת העל, כאלה המצויות על הגבול שבין קונדיטוריה לאומנות.
אין בכלל מה להשוות את הסופגניות מדור 1, שנהגו לטגן אותן לפנות בוקר, או גרוע מזה, ערב קודם, והן שקלו כמו אבנים, לאלה מדור 4. היום אין פשרות - הסופגניות טריות, קלות ואווריריות ובעיקר מצודדות. רק מעט מהסופגניות שמוצגות לראווה הן מהסוג של פעם, ממולאות ריבת תות ומלמעלה אבקת סוכר. הסופגניה המודרנית נסמכת על המטבח האירופאי. הבצק אמנם מטוגן, אך בכך, פחות או יותר, מסתיים הדימיון למוצר הוותיק. את הריבה האדומה מחליפה מלית משובחת, כמו זו שבעוגות קלאסיות מהקונדיטוריה הצרפתית והאיטלקית.
מיכאל יקותיאל, ממנהלי רולדין: "הכוכבים שלנו הן סופגניות סנט הונורה, פריז ברסט, שוקאט ואיספהן. לפני שנתיים סניף שוהם זכה במקום הראשון בתחרות סופגניות בין 84 סניפי רולדין בארץ. גם השנה אנחנו נגיע רחוק".
"התחרות היתה על נראות, טריות, מכירות וגידול במכירת סופגניות". מחירים:5 שקלים לסופגנייה ריקה, 6 שקלים לסופגניית ריבה בסיסית. השאר- בין 10-14 שקלים. ניתן לקבל מארזים של 4-12 יחידות.
קונדיטוריית רוקוקו מסתערת השנה על חג החנוכה כשהיא מתוגברת כאמור בקונדיטור בן ה-17, עמרי מזרחי, שרכש את השכלתו בביה"ס אוליבייה באז׳ר, בפרפיניון שבצרפת. זו לו שנה ראשונה לנהל בכוחות עצמו דוכן המשווק לציבור הרחב. הוא מספר שהמבוקשות ביותר הן במילויים של פיסטוק, קרם ברולה, אננס, קולי תות, ומקרון, קצפת שוקולד ואלפחורס. הילדים לעומת זאת, הכי אוהבים סופגניות דיסקו ושערות סבתא - תות. מחירים: סופגניית ריבה בסיסית נמכרת ב-5 שקלים ואילו המפונפנות והעדכניות נמכרות ב-10 שקלים ליחידה. מארז של 12יחידות נמכר ב-99 שקלים.